Tim Welvaars: your personalmusic trainer
Tim Welvaars: your personal music trainer
Winkelwagen is leeg

Tim Welvaars: your personal music trainer'

International Music Week: ‘Music in the Woods’

International Music Week: ‘Music in the Woods’

Samen een week lang muziek maken en veel leren op een buitenlands pittoresk landgoed in de natuur

Speel mee op je eigen instrument, voor beginners en gevorderden. Maximaal 15 deelnemers

Voor gemiddeld € 1.000 per persoon inclusief 6 dagen lesbegeleiding en volpension (slapen, eten, drinken)

 

Laat je een week lang muzikaal inspireren. Verbeter je samenspel en improvisatievermogen

Samen een week lang alleen maar met muziek bezig zijn, in een ontspannen sfeer. En zo je muzikale skills met sprongen vooruit zien gaan. Kom dan ook naar ‘Music in the Woods’.

Tijdens dit muzikale event verblijf je een week op een pittoresk landgoed middenin de natuur. Met heerlijk ontbijt, lunch, diner en hapjes bereid door een kok. Groepslessen in de ochtend en middag. Een jamsessie in de avond. Allemaal onder vakkundige begeleiding van Tim, soms bijgestaan door een gastdocent. Veel samen doen, maar ook ruimte voor jezelf. Om bijvoorbeeld een mooie wandeling te maken in de natuur.

Hoe is het programma opgebouwd? Elke ochtend start met een heerlijk ontbijt. Daarna ga je samen een bekend jazz- of popnummer oefenen met doorgaans een door Tim gecomponeerde Special op dit nummer. Dan tijd voor jezelf tot de lunch. Het middagprogramma staat in het teken van improvisatie en muzikale creativiteit. Hierna weer tijd voor jezelf tot het diner. In de avond een inspirerende jamsessie waar je aan kunt deelnemen.

Alle geleerde nummers worden elke dag herhaald. Zo bouw je repertoire op. Op de laatste avond wordt er een feestelijk mini-concert gegeven op het landgoed voor de plaatselijke bewoners onder het genot van een hapje en een drankje.

Na deze week ga je als een betere muzikant naar huis. Een schat aan ervaring rijker met mooie herinneringen. ‘Music in the Woods’ is een muzikaal avontuur dat je nog lang bijblijft.

‘Music in the Woods’ is geschikt voor beginnende en ervaren muzikanten. Het event vindt één of twee keer per jaar plaats op een pittoresk landgoed ergens in Europa. De kosten voor deelname bedragen gemiddeld € 1.000 per persoon, dit is inclusief alle kosten voor lessen, overnachtingen en catering (eten en drinken). Exclusief reis.

Heb je vragen of wil je ook deelnemen aan ‘Music in the Woods’? Bel Tim Welvaars (+31 6-53 26 65 84). Of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met je naam of telefoonnummer zodat je teruggebeld kan worden.

Dit leer je tijdens ‘Music in the Woods’

  • Goed naar elkaar luisteren
  • Timing verbeteren
  • Samenspel
  • Afstemmen op elkaar / anticiperen
  • Je eigen speeltechniek verbeteren
  • Je eigen instrument beter beheersen
  • Improviseren.

Agenda voor ‘Music in the Woods’

 

Datum Starttijd Thema Locatie
Vrijdag 27 maart – Vrijdag 3 april 2020 Aankomst 17.00 uur. Vertrek 10.00 uur ‘Spelen met dynamiek’ Heyd, Belgische Ardennen

Wil je je inschrijven voor de International Music Week ‘Music in the Woods’?  Meld je telefonisch aan bij Tim Welvaars (+31 6-53 26 65 84). Of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met je naam of telefoonnummer zodat je teruggebeld kan worden.

Agenda voor ‘Music in the Woods’

Datum: Vrijdag 27 maart – Vrijdag 3 april 2020
Starttijd: Aankomst 17.00 uur. Vertrek 10.00 uur
Thema: ‘Spelen met dynamiek’
Locatie: Heyd, Belgische Ardennen

Wil je je inschrijven voor de International Music Week ‘Music in the Woods’? Meld je telefonisch aan bij Tim Welvaars  (+31 6-53 26 65 84). Of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met je naam of telefoonnummer zodat je teruggebeld kan worden.


Mail mij zodra er een nieuwe datum voor ‘Music in the Woods’ bekend is

Contact