Tim Welvaars: your personalmusic trainer
Tim Welvaars: your personal music trainer
Winkelwagen is leeg

Met Backingtracks wordt oefenen van de Tim’s Tiny Tunes tunes/lessen een stuk gemakkelijker en leuker

Leer op je eigen instrument een melodie synchroon meespelen op begeleidende muziek

Heb je de Tim’s Tiny Tunes tunes/lessen gekocht? Met deze Backingtracks wordt het oefenen van de tunes/lessen een stuk eenvoudiger en leuker.

Een Backingtrack is de begeleidende muziek (harmonie) bij de melodie zoals Tim die in zijn Tim’s Tiny Tunes-filmpjes gebruikt. Een Backingtrack gebruik je om de geleerde melodie - op het juiste moment en in het juiste tempo – op je eigen instrument mee te spelen op de begeleidingsmuziek. Een aantal Backingtracks is ook verkrijgbaar in een slow-versie (Slow Backingtracks genoemd), een slow-versie is dezelfde begeleidingsmuziek maar dan in lager tempo. Handig voor minder ervaren muzikanten.

De Backingtracks zijn beschikbaar voor de Levels 1, 2, 3, en 4. Deze zijn gemaakt voor de Tim’s Tiny Tunes-lessen 1 t/m 200. De Slow Backingtracks (dezelfde muziek maar dan in slow-versie) zijn verkrijgbaar voor Level 1 en 2.

Wil je de Backingtracks van Level 1, 2, 3 en 4 allemaal kopen? Of alle Slow Backingtracks van Level 1 en 2? Kies dan voor een voordeelpakket, dat is altijd 20% goedkoper.

Hoe is een (Slow) Backingtrack opgebouwd? Elke Backingtrack bestaat uit 2 delen. In het eerste deel van elke Backingtrack-tune speelt Tim de melodie eerst voor je voor op de begeleidende muziek. In het tweede deel hoor je alleen de begeleidende muziek waarop jij de melodie zelf op je eigen instrument kunt naspelen. Op alle Backingtracks speelt Tim de melodie op een chromatische mondharmonica. De begeleidende muziek is uiteraard ook geschikt voor andere melodie-instrumenten, dus ook voor jouw instrument.

Elke (Slow) Backingtrack ontvang je als MP3-bestand dat je eenvoudig met je MP3-afspeelprogramma kunt openen op je computer, tablet of smartphone. Het aantal Backingtracks /MP3-bestanden dat je gaat ontvangen, staat op de bestelpagina per product vermeld.

Bestel